Tez Turizm 2006

Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Üretim Fonksiyonlarının İncelenmesi: Bulguların Etik Açıdan Değerlendirilmesi

  • Kodu: 4977
  • Eserin Orijinal İsmi: Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Üretim Fonksiyonlarının İncelenmesi: Bulguların Etik Açıdan Değerlendirilmesi
  • İngilizce/Türkçe İsmi: Investigation of Production Functions in Food and Bavarege Management: Assessment of the Findings in Ethical Terms
  • Türü: Tez
  • Alan: Turizm
  • Konu(lar): İş Etiği
  • Dili: Türkçe
  • Orijinal Dili: Türkçe
  • Yayın Yılı: 2006
  • Tezin Yapıldığı Kurum: Sakarya Üniversitesi
  • Yayın Yeri: Sakarya
  • Sayfa Sayısı: 175
  • Anahtar Kelimeler: Yiyecek İçecek İşletmeleri, Üretim, İş Etiği
  • Bilgilerin Alındığı Kaynak: Ulusal Tez Merkezi (YÖK)